Jossefin

Hoppsan Foxy!

Hoppsan Foxy kostar
-Endast boken 150 kronor då skickas den hem till dig och porto ingår. 
-Med handledningen 200 kronor även där porto ingår.

skulle du av någon anledning vara i stan och inte känner att du vill betala själva avgiften som blir då man skickar den via post, maila mig så kommer vi överens om något :)

Beställ bok av mig såhär; maila namn och adress så skickas kontonummer till dig och boken läggs på brevlådan snarast.
JosefinLjungblom@live.se 

Hoppsan Foxy!
Hoppsan Foxy är min första bok jag skrivit och den har äntligen blivit helt klar att sälja!

Kort och Gott
Jag skrev Hoppsan Foxy för att förstärka budskapet om hur viktig kommunikation är i våra liv, i vårat samhälle och i förhållande till andra. Sensmoralen i sagan är från början medling, inriktgning medling vid brott, där två oense personer sitter tillsammans med en opartisk tredjepart och diskuterar händelsen och framtiden. Jag ville skapa ett tidlöst exempel på en barnbok som passar både som en sagobok och som ett underlag till diskussion om konflikthantering med barn. Och jag anser verkligen att jag har lyckats.

Det är en bok med god sensmoral, fängslande karaktärer och mycket färg och fantasi. Hjälp av bilder harjag fått av min älskade pojkvän, Anton, så det ligger kärlek ända från grunden i boken.

Jag har även skrivit en Handledning som man kan använda som ett hjälpmedel om man vill använda boken som ett underlag för diskussion med förberedande frågor som jag själv använde då jag var på Ur och Skur dagiset, Vätten, och läste upp boken.

Här är huvudkaraktärerna Hoppsan Hare och Foxy Räv