Jossefin

omtumlande mycket
Det har varit några omtumlande dagar, oväntade och påfrestande händelser. Trots detta har jag haft några riktigt härliga dagar. När allting ej kommit att bli som jag väntat har jag haft någon hos mig som har fått mig att skratta och fått mig att glömma bort ett tag vad som oroar mig. Som jag har skrattat de senaste 48 timmarna! Jag har träningsvärk på ställen jag ej trodde att man kunde för att skrattmusklerna aktivt fått arbeta. Pratat om oviktiga saker och diskuterat livsviktigheter, förlorat i bowling, virrat runt i huvudstaden, hittat min favorit 2hand affär. Judits Secondhand på Hornsgatan 75, fikat i Hammarby Sjöstads vackra lilla hamn, det har varit skador, sjukhusbesök, förvirring, VM, kortspel, närhet och vänskap!  Jag kan endast tacka för att jag idag har det jag har och att det är vad som hjälper mig framåt när livet stundvis stannar mig.
chocken som ej går att förbereda sig inför..
Även fast man förbereder sig och inväntar någonting som skall ske kan den händelsen ändå att komma som en chock. Förberedelser och framförhållning är alltid någonting positivt, materiellt och i skapandet av någonting. Men emotionellt är det svårt då man sällan kan kontrollera sina känslor i en händelse som man förberett sig på så väl. I detta fall var det ett dödsfall som fick mig att faktiskt inse att i vissa tillfällen kan man faktiskt ej förbereda sig. Vi minns och kommer komma ihåg. Det är vad som gör att livet är värt att leva och som gör att man faktiskt finns kvar trots att ens kropp har lämnat jordelivet.
´Hoppsan, Foxy!´
Jag tänkte att det kunde vara kul att uppdatera lite information om Hoppsan, Foxy!s utvecklin och status. Försäljningen har gått bra men jag har några böcker kvar i den första upplagan. Det är en sådan fantastisk känsla när man tror på någonting och man arbetar för att ens budskap skall nå ut och andra faktiskt tar det till sig. Allting har blivit precis som jag hoppats! Privatpersoner tyckte att detta var en perfekt bok att ge i födelsedags present eller dopgåva till sina vänner och deras barn samtidigt som jag har sålt boken till dagis och medlingsverksamheter runt om i Sverige. Lycklig och stolt som jag är kan jag även meddela att den första av mina böcker även nu har sålts till utlandet, Oslos medlingsverksamhet har tagit till sig min bok som ett underlag för deras arbete i konflikthantering.
Det är ungefär vart vi står nu jag och mina kära karaktärer Hoppsan och Foxy!
Ytterligare ett stort tack till alla som har hjälpt mig att få detta möjligt och även till alla som hjälper mig att nå ut med mitt budskap om en tryggare miljö samt större samarbete och kommunikation i vardagen.