Jossefin

VALVAKA
Idag har jag vart och nyttjat min rättighet att göra min röst hörd för hur vårt land skall styras. Många säger att det är en skyldighet som svensk medborgare att rösta men jag tycker att det är viktigt att man kan vända på det och se det som en värdefull rättighet man har. Nu sitter jag och tittar på Valvakan, som så många andra, med stort intresse.
Det är ej endast regeringen som skall styra Sverige som eventuellt kommer att förändras till imon utan det finns även personliga och individuella förändringar, stora som små. I mitt och även i andas liv. Det viktiga är att det finns en morgondag och vi har så mycket att göra med den!
Snart har vi resultatet :) Ha en trevlig kväll!
Det vankas för kalas!
Det blir lite kalas när min kära mormor skall firas för snart 80 år fyllda. När man har det lite glest i portmonän så tänkte jag att jag skulle snickra ihop någon present, med det som finns tillgängligt och en gnutta fantasi. Det resulterade i en en tygpåse med ett tryck av en ängel. Eftersom att hon älskar änglar så var ett ängel- tema självklart. Så jag tog papper och penna och satte mig och ritade och det blev den ängel som visas ovan. Sedan sydde jag en tygpåse av tyg som vi hade hemma och tryckte ängel på tyget när den var färdigsydd.
En tygpåse är något som jag själv använder och tycker därför att det är en bra present att ge bort. Det blev en miljövänligt inspirerad födelsedagspresent.
Dags att slå in den och börja laga födelsedagsmiddag :)
cause to me you are beautiful.
Den högra illustrationen i bilden har jag ritat av en redan tidigare illustrerad bild men den passade så fint ihop till apan och bra för övning att rita av. 
 
 
hg
Gråt inga tårar av blod
Du får min stolthet och mitt mod.