Jossefin

Alla hjärtanas- Dag !

Glad alla-hjärtans dag alla fina människor! Min hjärtas dag fick helt enkelt bli att ägna den åt att serva andra människor som faktiskt ville fira denna fina dag. Ett arbetspass på elva timmar fick det bli och nu ligger jag nerbäddad i sängen för att mysa till det med mig själv lite extra, med en film och en röd liten godsak i dagens ära :) Dagens film bli Fried Green Tomatos, det är en hjärtans film för mig utan tvekan. Har du ej sätt den är den starkt rekommenderad från min sida.


 

Jag tror att det finns många diskussioner om denna dag, argumentationer om för och emot. Jag tycker att denna dag är väldigt fin och rar att ha! Oavsett om du har firat alla hjärtans dag eller ej, hoppas dagen din vart fantastisk!

Jobb, frisk luft, champagne, mera jobb och lite hösnuva på det :D
I lördags var det tävling uppe på Holmenkollen och United Bakeries var på plats och hade fetaste stoppet någonsin. Det var ruskigt kul att jobba den dagen, utomhus i 6 minusgrader tillsammans med 4500 tävlande och arbetskamrater. På kvällen var det middag arrangerat för alla höjdare på UB och även det var hur kul som helst och söndagen fick det bli en extra tid på en annan av våra butiker, inne på Majorstuen. Denna ruskigt roliga helg resulterade i att jag blev ruskigt sjuk, kanske är det en salig blandning av den långa arbetsdagen utomhus, champagnen på lördagkvällen och mycket jobb många dagar i rad. Oavsett vad så kom hösnuvan och hög feber raskt efter ett migränanfall. Tacka gud för Ipren och alvedon säger jag :D

Detta var den härliga dagen som resulterade i denna veckans fysiska mående ;b
Beany och Karate kid
När det känns som tyngst, som bäst, hopplöst eller som mest hoppfullt, finns Hon alltid bredvid mig. När jag hoppar fallskärm, när jag känner mig svag, när jag lär mig surfa, när jag är som lyckligast, när jag går på de roligaste konserterna, museer eller aquarier, när jag tittar på de bästa (ibland de sämsta) filmerna. När jag fular mig och när jag behöver bolla ideér. När Hon finns bredvid mig har jag alltid lite av The time of my life. Jag hade precis den helgen som jag behövde och självklart fanns hon bredvid mig. Jag fick finbesök av Linda över helgen som for hem igår. Egentligen har vi ej gjort så mycket. I lördags var vi ute och åt och jag gjorde av med de första slantarna här i Oslo. Väl värda spenderade pengar på restaurang Nodee. En Asiatisk restaurang som var helt ljuvlig. Lite trendig men hygglig. Klar rekommendation om någon har ett restaurangbesök att utföra i Oslo. Därefter följde en söndag av bullar, film, musik, prat och mera film. Det kunde ej ha blivit bättre under min lediga helg. Nu följer jobb jobb och mera jobb och det känns bra :)

När jag lyssnar på denna låt tänker jag på min Linda. Vem tänker du på? Dido- Thank you