Jossefin

Peace&Love
Idag är jag glad! Av två skilda anledningar 1- Det är helt klart att och bestämt att jag far ifrån Oslo i slutet på sommaren och att det flyttar in en hygglig jenta efter mig i mitt rum. Det känns så fruktansvärt konstigt att ej bo sammen med L och att någon annan skall flytta in i mitt rum, men, eftersom även L skall iväg på äventyr på sitt håll till Afrika i höst är det enklare att acceptera att vi ej skall vara roomies längre. 2- Imorgon bär det iväg till Sverige för lite Peace & Love och få vara tillsammans med storasyster lite. Det känns som det var lite för länge sedan som vi umgicks och jag gläder mig så för att nu få ha flera dagar på mig.

Ha de!

Bra veckoslut - bra inledning
Igår efter jobb åts kvällsmat tillsammans med J på Aker brygge med blåskjell och söndagsvin, mycket trevligt! Idag har spenderats med mina roomies- virrat runt på butiksjakt på Frogner, middag på Olivias och nu sitter vi och koser oss med jordbaer, en dålig film och vin. Mycket bra slut på en vecka och en bättre inledning.

Ha de!
Sprätt runt så det ramlar omkull
Ibland finns vissa saker som man känner att man bara måste göra. Det kan handla om att utmana sig själv, utvecklas, tänja sina gränser eller stundvis kanske man ej har någon anledning alls. Man bara måste. Det kan vara allt från att åka jorden runt, bestiga berg, göra en låt och få stå på scen, volontärarbeta, ha blivit full eller göra 20 bakåtkullerbyttor på rad eller vinna ett snurrstols-race. Oavsett vad det är ger det en kick, ett rus eller  någon typ av tillfredsställelse som man rent ut av behöver.

För mig är detta en självklar lördagslåt då det sprätter i benen något alldeles!

För