Jossefin

San Pedro Sula- airport
Nu är äntligt flygresa det klart! Det har vart långa timmar med en full tjock tysk som envisades med att småchatta hela tiden, trots att han ej kunde ett ord engelska. Det har vart trånga säten, ingen vegetarisk kost. Än är ej väntan slut.. Nu inväntar jag morgondagen för att bli transporterad till Copan. Nu har jag slagit mig ner och äter sjukt god mat- varm banan, ris, fisk och bönor. Låter helt stört med mycket gott, eller är det för att jag ej ätet sedan igår? fritt internet, tack gode gud! För de som är intreserade i Honduras används valutan lempira och 1 lempira är 0,39 SEK min måltid gick på 70 lempira på flygplatsen. Det säger lite om deras ekonomi och vad jag har att förbereda mig på. Nu är jag så nära att börja jobba att jag endast vill sätta igång!! Väntandet och göra ingenting är säkerligen något jag behöver träna på, men jag vill bara bli fett bra på spanska och göra sjukt bra ifrån mig. Buenos Noches mina kära, här är kl bara dagen :)
GO ME !
Och så var det helt plötsligt dagen innan jag skulle åka. och gick det att sova? Nej. Är allting inköpt? packat? Kommer allt få plats? Måste komma ihåg vad man ej kan ha med sig i handbagaget. Är verkligen allt förberett? Flygresan. kommer jag hitta dit jag skall? tänk så blir prestationerna ej som man förväntar sig? Har jag tagit mig vatten över huvudet? Hur var det egetnligen med ditt och hur var det egentligen med datt. Jag är mer än motiverad än någonsin att åka iväg. Komma bort. och få göra någon nytta! Kunna vara till hjälp. Men, jag kan samtidigt säga att jag ej har vart så nervös inför något på väldigt väldigt länge. Honduras fört sedan Costa Rica- och här kommer själva slutklämmen! Fina storasyster kommer till Costa Rica den 10 december och möter upp mig för två veckor av sol bad och surf innan hon tillsammans med mig åker tillbaka till julen. Hur allting än går kommer jag ej behöva åka hem själv, en av de människor som betyder mest för mig kommer möta upp mig och bara få ta emot mig, hur jag än kommer att vara. Förkrossad, överlycklig, utmattad, nöjd med arbetet eller ej- oavsett vad kommer jag återvänder tillsammans med en kära och avslutar en stor resa på egen hand med en annan tillsammans med någon. och på något vis är det just Det som lugnar mig i de stunder som jag blir föör nervös. Ooh yes, det går att bli för nervös! För helt plötsligt så kommer allting iallafall bli bra till slut.

Just nu känns allting bra. Jag är motiverad inför att hjälpa arbetet för förbättring och ivrig att få visa vad jag går för! GO ME!