Jossefin

Run away. 2

Just cut off the world aroundDetta är andra bilden i min På rymmen serie som jag ingår i projektet jag arbetat med här. Tyvärr är det lite svårt att få bilderna rättvisa när jag ek har någon scanner, men det får helt enkelt gå ändå :) god natt!!

Drunk
Lillebror introducerade denna låt för mig. Han är fantastisk på många sätt och vis men så hittade jag den här stiliga bilden också! Love bro!
snurrar i min skalle
Idag har jag vart på utflykt vilken tog bra mycket längre tid än jag trodde och det känns som att dagen har spenderats mest i en buss. Det var en trevlig utflykt med vackra vyer och fina utsikter över englands häpnandsväckande natur.

Man börjar komma igång med rutiner här nu. Achemat i skolan, bussarna, pubarna, butikerna och träning. Det var dessvärre väldigt lätt att falla in i matrutinerna här vilket jag just i detta nu bestämde mig för att försöka avvika ifrån, i den mån det går. Ej äta lika mycket bröd, snaska choklad försöka undvika de vardagliga kolhydraterna som de bombarderas med här i kosten- med exempelvis ris och potatis och ibland bröd i en och samma måltid. Samt att försöka att undvika öl någon dag i veckan ;b (jag vet det är svårt! och speciellt när man har hittar den gudomliga ingefäraölen nam nam)


Denna helg har vi haft fantastiska 22 grader här, ingen jacka och ful och väldigt lätt bränna på axklarna. Idag är en sådan dag då man känner att man velat ha gjort mer än man hunnit med, men det man faktiskt har hunnit med är att oroa sig inför allting man ej hunnit med Sommarjobb, studier, omformatera min hårddisk (är det någon som vet hur man går tillväga Hjälp!) extra jobb i Brighton, slantar till resa och bokning av bussar och flyg. Det snurrar i min skalle!

Hoppas alla haft en bra helg!! och att det ej var allt för många som glömde ställa kockan idag!
Kram