Jossefin

RIO
Efter att jag, utmattad och seg och sönderbränd av solen, kommer hem från en, trots kort skoldag, sjukt lång dag. Slänger in min tvätt i maskinen och där anser promt att jag gjort min del av nyttigheter för idag. Jag och Charmaine lägger oss i var sin soffa och sätter på teknad film, bättre eftermiddag kunde det ej bli. Vi tittade på Rio. Det var en sjukt mysig film av 20th centry fox. Soundtracken och låtarna var bra.

Imorgon bär det iväg till London ytterligare en gång för att gå på musikal med tjejerna.


Händelserikt och minnesvärt
Förra veckan var en händelserik vecka må jag påstå. Vi firande bland annat en Svensk Midsommarafton förra torsdagen då vi hade klassevent. Och traditionellt var det med alla flickor i klänningar och blommor i håret, nubbe, öl grillning, jordgubbar med grädde, lekar och dans kring midsommarstången. Riktigt trevligt och en  väldigt bra backup om det är så att jag ej hinner fira ett traditionellt midsommar som förra året..

Vi har vart i London, jag har lyssnat på en herrans massa liveband, festat till det, lyxat till det med att äta ute såhär tre veckor kvar till ära, världens godaste halomiburgare säger jag då bara! Vi har haft barbeque, jag har kommit igång med löpningen och hittat en kanonfin runda. Hamnat på en av de där minnesvärda efterfesterna som man bara aldrig glömmer, spenderat tid i solen, kvalitetid med Pernilla på stan och haft jobbintervju och fått en fin gåva i form av en drömfångare.

Jag har inlett min tredje sista vecka på Locksdale och fortfarande ej riktigt vet vad som händer därefter. Önska mig lycka till med jobbsökningar jag skickat ut! Det är egentligen det som kommer avgöra vart jag hamnar i sommar.