Jossefin

Härliga planer

Jag har längtat så mycket efter denna vecka, när november övergår till december. Nu har jag massa planerat nästan hela december. Härligt! Igår hade vi en riktigt härlig tjejkväll. Idag Amnesty-möte. Imon åker Joachim Borlänge för att få spendera lite tid med syrran och fira svåger på 30 jordsnurr. Ser fram emot 7h på tåget och få hinna läsa ikapp lite.

Åh snart december med alla härliga planer med vänner och familj, Mysteriet på Greveholm, chokladkalendern och jul!! jag har också inlett ett dagens ord- förhållande vilket är mycket givande!

God natt

Monarken
Igår när jag kom hem från skolan vid 16 tiden föll jag direkt ner i soffan och somnade, vaknade till vid tolvslaget och åt litegrann men somnade fort om igen och vaknade lagom till att hinna gå på föreläsningen kl 13. Man kunde tänkas att dessa 20 timmars sömn skulle göra mig utvilad, men nej då.. Jag känner ändå succesivt att förkylningen börja lägga sig. Ikväll skall tjejerna samlas ihop för att senare gå ut på Slottstallarnas. Eskilstunabandet, Monarken, kommer dit ikväll och man måste ställa upp för det lokala! och man måste ställa upp för sina kompisar och därför har jag fått med hela tjejgänget. Trevlig tisdag gott folk! 
 
 
Manifestation -kvinnofrid

Igår gick jag med i ett fackeltåg runt Växjösjön. En manifestation som kvinnojouren och den statliga kvinnoverksamheten hade anordnat. Det var för att höja en röst till kvinnor som blir eller har blivit utsatt för våld och en röst mot våld i hemmet !

Nog för att jag ville ut och knalla men den var ej det bästa man kunde göra när man är sjuk. Trots hur mycket jag ansåg mig själv ta ställning blev halsen bara värre, huvudet du dunkade lite extra när jag kom hem och jag har ej vart den mest miljövänliga inform av näsdukar.. Nu sitter jag på tåget och skall jag hem. Till mitt hus. Mitt rum. Min säng..