Jossefin

Scared of the dark
Jag såg Adam Tensta och gänget på SOS uppdraget på Tv i måndags. Han verkar så go! Denna låten passar perfekt såhär den mest läskiga kvällen på året? ;b
 
 
Halloween
Gudars skymning! Tänk att det är november imon. Halloween är här och det betyder att det ej är så långt kvar till JULKALENDERNDs början :D Det har vart väldigt mcyket denna vecka, med missförstånd om inlämningar, mycket läsa och igår fick vi den sista uppgiften för denna module. Spännande! 
 
Halloween som sagt. Ja, vad klär man ut sig till när man är student som vill go crazy men ändå vill spara slantarna? Vi tänkte helt enkelt skramla ihop vårt värsta och mörkaste smink och våra gulligaste klänningar och simsalabim hoppas vi på att bli tre ritkigt läskiga och skräckinjagande onda dockor. 
 
Jag älskar denna make-upen! Lite inspiration till utklädnaden ikväll. Scary Halloween everybody! 
 
Vintertid

Jag sitter och tittar på Skavlan och jag slutar aldrig att förvånas över vilka entusiastiska människor det finns i världen. Fredrik Skavlan är så fantastisk på det han gör!

Jag vaknade imorse och tyckte att jag var ovanligt utvilad, när jag kom på att det är vintertid. Och vilken perfekt dag att skruva om klockan på. Det är en sådan riktig höstdag med en plusgrad, klarblå himmel och löven blir bara vackrare på träden för varje dag. Ute på gräsmattan ligger de nerfallna löven som ett färgglatt snötäcke. Jag har vart och tränat på morgonen, känner fortfarande att det är lite för tidigt.. Läst om Global political economy och nu har lite pause med morötter och Skavlan.

Jag ha haft en bra helg. Fredag- utekväll med tjejerna. Lördag- bara filmdag med mig själv och Elsa. och Söndag- lite träning, studerande och snart iväg och träffa brudarna.