Jossefin

Valborgsmässoafton
"Ikväll skall jag bli full- för kärlekens skull!" Det är valborg. och då är det vår! 
Ha ett fantastiskt Valborg 2013 alla kärlekskrankor!
 
 
Feel it

Imorse vaknade jag av världens mardröm. Inte alls utvilad, rätt ledsen och skärrad men samtidigt sådär glad man blir när man upptäcker när det faktiskt, den här gången, bara var en dröm. Och så blir man sådär vardagligt påmind om hur mycket man tycker om sina nära.

Love ya guys

God helg

I fredags hade jag och Anastasia riktigt fredagsmys, i lördags var jag med henne i stallet. På kvällen var Tove jag och Anastasia och shakade lite höfter till svensk live -reggae inne i stan. Det blev en sen kväll/natt/ morgon men, en efterlängtad söndag stod på tur.

Idag har jag vart på Amnesty utbildning som har vart fantastiskt givande. En basutbildning då jag missade den förra året när jag först blev medlem i organisationen och U28. Sjukt bra dag!

Efter utbildningen kom jag hem, föll ner i soffan med Anastasia bredvid och så har vi tittat på film och lite ´Smartare än en femteklassare´. Bara chillat och nu har jag gått från liggande läge i soffan till liggande läge i sängen.

Imorgon börjar sista veckan på denna moduls och jag kommer ha min första dagstenta, någonsin, på fredag!

Jag tror rent av att jag skall unna mig en liten sovmorgon också. Vi har valborg, första maj, lite lärorika inplanerade möten och en herrans massa plugg att beta av innan det blir fredag. Jag älskar måndagar så morgon känns som att det kommer bli en bra dag!

Kram och god natt loveys