Jossefin

Tattoo

En gammal vän till mig hörde av sig med en förfrågan. Efter att ha sätt mina bilder på instagram- att jag skulle rita deras tatuering. Hennes efternamn på polska betyder ekorre och hon med hennes kusin har tillsammans därför bestämt sig för att tatuera in just en ekorre. Såhär blev resultatet och de lovade att maila när den sitter på plats :)

Jag känner mig förstås fantastiskt ärad att få sätta karaktär till en liten varelse som skall pryda någons kropp.

Trevlig fredag gott folk!! Min fredag hittills är sjukt bra och förutsättningarna för kvällen är fantastiska ;D

Vänskap

Idag vaknade jag upp och hade en av mina kanske inte så bästa dagar. Ibland blir det väl bara så. Minuten efter att jag vaknat ringde Stacia för ett långt och uppmuntrande samtal som vi båda behövde. Därefter var det kaffe och pizza häng med hela tjejgänget. Man märker av sina vänner när man behöver dem sen mest så är det ju, meeen, hur lägligt var det inte att det var just idag som det trillade ner ett vykort från Makedonien?! Min fina vän Tony var där i somras på semester och skrev mig några rader som lyckades komma för att muntra upp mig just idag. Taaack kära du! Nu har jag precis kommit hem från jobbet och dagen har bara kommit att bli bättre. Idag hoppar jag över att delta i nollning på något vis, jag skall bli bjuden på mat och titta på film :)

Puss på er alla! Hoppas ni haft en fin dag

Anna Persson
Jag har en fantastisk fin vän i Eskilstuna som frilansar som journalist. En av hennes artiklar om Waldorfskolan finns att läsa på internet. Anledningen att jag ville dela med mig av den var för att jag själv inte visste så mycket om Waldorfskolan innan Anna och jag började prata om det. Jag fann det väldigt intressant att läsa en artikel av en som själv har gått i en av Waldorfs grundskolor och vet vad  det är hon tar upp. Så känner man sig det minsta intresserad att läsa hennes artikel finns den HÄR  :)