Jossefin

Jag börjar komma tillbaka
Nu känner jag äntligen att jag börjar få lite ordning och reda i huvudet, äntligen schema och planer. Det är som att jag har gått i taket både av att ha en sådana intensiva månader i skolan men också, rent av, att av inte ha några planer utanför skolan. Men, nu äntligen börhar jag känna mig lite mer som mig själv- det är efterlängtat finbesök på ingång i veckan, Malmövisit, träffa gamla vänner inplanerat, jag kommer äntligen ha lite tid för att söka jobb, nästa vecka är det att börja se över hösten, och vi har inlett en ny Module, Politicsand policies of peace and development- governance, democracy and human rights, med massa nya intressanta böcker, Schweitz-resan är inplanerad OOOOCH på lördag har jag min efterlängtade utbildning i Kvinnors rättigheter som Amnesty annordnar. Jag knappt vänta! 
 
Nu gäller det endast några intensiva dagar till med Robot- mode och på torsdag bär det iväg ner till Malmö. 
 
 
Try
Denna är så fantastiskt stark och intrycksfull. Ta dig några minuter att faktiskt titta på videon till och låt dig inspireras. 
 
 
Produktivt Strand

Idag var första dagen på länge som jag vaknade upp i medvetande om att ha en hel dag där jag ej skulle tänka på studier eller plugga. Jag var uppe tidigt och när tjejerna vaknat så inleddes en produktiv, initiativrik och kreativ dag.

Pernilla kom ner till Växjö igår och var full med idéer om inspiration, vem kan tacka nej till att stå modell för en sådan energibomb?!!

Pernilla har fått utlopp för alla sina idéer, Anastasia har fått hjälpa till som lite hårstylist och jag, ovan och orutinerad är nu helt slut men det har vart lika kul som vanligt och när Pernilla är nöjd är jag nöjd :D

Här är några bilder från fikapausen samt när jag gör mig iordning för det sista- då vi skulle låta oss inspireras  och illustrera Frida Kahlo.