Jossefin

Hemvändartider

Då är jag tillbaka i hemstaden och njuter av det fantastiska vädret. Umgås med familj vänner och ha några dagar att bara få vara. Ooooooch jag kan sitta ute och rita!! - tror inte att det finns något härligare att inte ha några måsten och bara få sitta med lina pennor ute i vårsolen.

Igår var jag och mamma på youga. Jag försöker att passa på när jag är i Eskilstuna då vi har en så fantastiskt duktig instruktör som håller sjukt bra klasser här.

Snart bär det iväg till Västerås, jag får äntligen träffa älskade syster och spendera lite tid. Heja på Guif ikväll. Men just nu blir det ett glas oboy och göra några fler drag på lin teckning med min härliga sällskapsspel. Madonna och jag håller ihop rätt tajt när jag är i Eskilstuna och hon utgör det optimala sällskapet i detta tillfället

Hoppas alla har chansen att dra lite nytta av solskenet! Och skall du inte på matchen ikväll- tänk rött någon gång där vid kl 19 ;d

(På bilden står mamma i brygga på yogan och tränar ryggen)

älskade morgonstund

Finns det någon bättre morgon än när man vaknar tidigt, får lyssna på nyheterna/ Nyhetsmorgon medan man i lugn och ro får rita. Detta är att bara rå om om mig själv och jag tar chansen så får jag har en liten stund över och inte behöver känna stressen att springa till UB direkt efter frukost.

Detta är morgonens inspirations- bilder så får vi se var det landar :)

Ha en bra dag! Peace ✌

Friday

Det är inte ofta man ser solen i Växjö, men nu när jag är påväg hem från en dag på UB passade molnen på att skingra sig och solen att lysa sådär lagom vårigt i ansiktet. Vad hade jag inte gjort för att få åka med pappa till skjulsta och i detta fina -4 graders väder och basta och bada i sjön!!?

Istället skall jag nu gå hem och hänga med mina roomies- då alla börjar droppa av inför påsken och Tove flyttar ut innan jag hinner komma tillbaka ner..

Här kommer ett onödigt fakta- visste ni att idag, den 22 Mars, är den mest vanliga födelsedagen på hela året i Sverige?

https://cdn2.cdnme.se/1396668/6-3/pic_514c91aee087c323152937e7.jpg" class="image">