Jossefin

Stolt
Hur stolt blir man inte över sin egen tavla när man ser att det är den som får hänga uppe under en vining för försäljning av sin lägenhet? Mycket! Vad fint det passar in. Jag blir så glad!!
Motiv: Russel Crowe när han spelade i Robin Hood
Storlek: 89X116 CM canvas
målad med: acryl och posca pennor på. 
 
Vill du kolla vidare på bilderna från lägenheten som skall säljas klicka HÄR den är såå fin! Skulle jag ha plats i mitt liv för en trea skulle det bil den! 

 
 
 
Soran Ismail- Resan fortsätter
Jag hade inte sätt denna innan ikväll och jag har skrattat mjölksyra i magmusklerna och träningsvärk i kinderna. Har du inte sätt denna? Ta dig då tiden att titta! så värt. Pärona- ta lillebror, koppla in HD sladden och njut i storbild såhär på fredagen. Soran Ismail, är så fantastisk på så många sätt och vis.
 
 
 
Bananpangkaka!
 
Sjukt goda bananpannkakor, eller bananomelett- jag tycker man får kalla det vad man vill. Gott är det iallafall. Ett ägg, en tredjedels banan, höfta till med lagom mycket kokosflingor och stek i smör. Mumsfilibabba. Jag måste ju bara omfamna när jag känner att jag vill laga mat då den inspirationen kommer allt för sällan. Jag åt det tillsammans med lite keso och några hallon. Nom nom