Jossefin

Stolt
Hur stolt blir man inte över sin egen tavla när man ser att det är den som får hänga uppe under en vining för försäljning av sin lägenhet? Mycket! Vad fint det passar in. Jag blir så glad!!
Motiv: Russel Crowe när han spelade i Robin Hood
Storlek: 89X116 CM canvas
målad med: acryl och posca pennor på. 
 
Vill du kolla vidare på bilderna från lägenheten som skall säljas klicka HÄR den är såå fin! Skulle jag ha plats i mitt liv för en trea skulle det bil den! 

 
 
 
Pernilla Strand
Min vän Pernilla Strand är, ni som läser min blogg, kanske redan förstått fotograf. Hon är en fantastiskt vacker människa, både på utsidan och insidan. Pernilla är utbildad Make-up artist, och är en sjukt kreativ och nyskapande sådan, och håller även nu på att utbilda sig till professionell fotograf. Jag har fått äran att stå model för denna underbara människa vilket har vart upp över öronen roligt. Inte bara för att hon är en så fantastisk person i sig utan jag blir även ärad då jag finner henne otroligt idérik och väldigt duktig inom sitt område.
 
Här kommer ytterligare några bilder som hon laddat upp på sin hemsida från när jag stått modell. Iden var att bilderna skulle kunna knytas samman lite med min stil som jag har när jag målar. Därför fick jag måla och skugga mig själv  med akrylfärg. Jag tycker att detta är ett praktexemplar på när min och Pernillas stil collabade som bäst. Vi hade fantastisk kul och jag kan inte bli mer än nöjd med bilderna. Jag tycker de är sjuukt coola. På dessa bilder har jag min mammas gamla klänning på mig som passade perfekt i tillfället. Tack för lånet. Visst är hon duktig?!! Besök hennes hemsida här Pernillastrand.se 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Soran Ismail- Resan fortsätter
Jag hade inte sätt denna innan ikväll och jag har skrattat mjölksyra i magmusklerna och träningsvärk i kinderna. Har du inte sätt denna? Ta dig då tiden att titta! så värt. Pärona- ta lillebror, koppla in HD sladden och njut i storbild såhär på fredagen. Soran Ismail, är så fantastisk på så många sätt och vis.