Jossefin

Julrabatt på `Hoppsan, Foxy!´
Jag har vart dålig på att uppdatera om `Hoppsan, Foxy!´. Det har helt enkelt vart så mycket annat som kommit framför så även försäljningen har stått stilla. Boken ligger fortfarande på hemsidan för Svenskt forum för Medling, en av tre litteraturer som presenteras där. Vi har fått positiv respons från skolelever som tyckt till om boken och det är fortfarande medlingsverksamheter som använder sig av Hoppsan och Foxy som diskussions-och utbildningsunderlag. Hur kul är inte det?! Sjukt! 
 
Det finns tio böcker kvar från första upplagan. Tänk, därefter har vi sålt hundra böcker! Så både för att komma upp till hundrasträcket samt att det snart är jul kommer de sista böckerna att säljas med en julrabatt, från och med 1 december, alltså på söndag.
 
Istället för att sälja boken för 150 kr st säljs dem för 100 kr. För varje extra bok du handlar får du tio kr rabatt. Skulle någon slå till att köpa alla tio får den personen de 10 sista böckerna för 750 kr. Så det är bara att slå till. 
 
Beställning sker via min mail JosefinLjungblom@live.se 
skriv där ditt namn, antal böcker du vill ha och din adress. Du får då ett bekräftelsemail med betalningsuppgifter och så läggs boken/böckerna på brevlådan omgående. Du har den inom 2-3 arbetsdagar
 


 
Hurricane
Idag tittade vi på Hurricane. Jag förstår inte hur jag inte har kunnat sett den filmen tidigare! Rekomenderas jajjamen.  
 
 
SOLSKEN
Småland har haft ytterligare ett finbesök. Mamma och jag har knalla på stan, lyckan över mammas ansikte när vi knallade in på Johanne i Växjö, vi har bara hängt, umgåtts, gosat och pratat politik. Vi har även vart på Don Quijote, föreställningen som visas nu i höst på regionteatern där jag jobbar. Den var riktigt bra! Så den rekommenderar jag staarkt!

Det har var en fantastiskt bra helg. Nu har mamma farit hemåt och jag skall sätta mig för att plugga. Sen kommer Annelie över för att äta och ha söndagsgos framför TVn. 

Xoxo