Jossefin

Railroad
Denna dagen har vart så väldigt lång.. Konstigt egentligen hur det kan bli så, ibland går dagarna sådär sakta och ibland springer dem iväg. Ooooch ibland går tiden bara i "rätt" takt.. :d 

Min långa dag avrundades med ett arbetspass på Regionteatern följt av föreställningen Railroad. En en-timmas föreställning om förintelsen. Det var enhopsättning artister från olika länder runt om i Europa som turnerar med sin föreställning. Den innehöll sång, dans, film från olika perspektiv av kriget. Den bjöd även på några skratt trots att den var väldigt rå och otroligt sorglig i sin berättelse.  

God natt! 

 
Söndagsplugg
Veckan har bara flugit förbi och helgen var grym. I fredags hade vi en heldag med plugg och lunch inne i stan som avlöstes med en härlig kväll med sangria och chokladbollar. Lördagen hade vi en lång, härligt trevlig brunch och på kvällen festade vi till det. Nadja och jag flydde campus och tittade på Maikal X inne på Kungsgatan, mycket bra kväll! 

Idag har det bara pluggats. Det är kallt, ruggigt och regnigt i Växjö så det är mysigt att tända ljus, burra in sig med yllefilten och plugga poststruktualistisk feminism och genus.