Jossefin

Välkomstmässa på lnu
För varje terminstart har lnu en välkomstmässa där man hälsar alla nya studenter välkomna och informerar om skolan. Där får även alla organisationer och föreningar chansen att visa upp sig för att sprida information om att man finns, vad man gör och verva nya medlemmar. Det bjuds på mycket fika, skolmaterial, tävlingar med fina studentvänliga priser och mycket folk. Det är kul! Regionteatern, min Amnestygrupp U28, RKUF och Animo var också på plat. Jag stod för Animo idag och presenterade Ungdomsjouren, det kändes jättebra! 
 
HÄR kan du läsa mer om min ungdomsjour Animo. och klicka HÄR  för att lyssna (1.36 min) på två av mina kollegor på Animo när de var med i Sveriges radio Kronoberg. 
 
 
 
 
 
 
 
För ett tag sedan anmälde jag mig till en Gruppvädledning i karriärplanering. Det är en intensiv vägledning på tre tillfällen, en dag i veckan tre veckor fram. Det var mycket givande och det känns skönt att få öva och förbereda sig inför arbetslivet lite mer konkret, på sidan av studierna. 
 
Idag var jag Josefine och Josephine och tränade tillsammans. Vi passade även på att basta och ta det lite lungt efter. Mycket skönt! och kul att hitta några riktiga bastare ;) Det är roligt när vi är tre med samma namn som sitter och pratar, alla eller ingen reagerar ;d Nu på kvällen har jag och Linn bara tagit det lungt, ätit och myst med varm choklad. 
 
 
Kulturnatt
Idag är det kulturnatt i Växjö med massa galej runt om i staden hela dagen och in på kvällen. Jag skall jobba mitt första pass på regionteatern för denna termin ikväll :) HÄR kan du kolla på schemat om vad som händer under dagen 
 
Trevlig helg folks!