Jossefin

Pride BCN
I helgen var det Pride här i Barcelona. Sååå kul. Tittade på pride paraden, gick hem till Greg och Rafa och åt middag. Därefter gick vi ner till Pl Espania och tittade på konserten fram till kl 2.30. Såå roligt! Vi dansade och bara hade det nice.
 
Tänk att jag bara har fyra dagar kvar här. På fredag morgon går mitt flyg tillbaka till Sverige. Det är en liten blandning av vemod och glädje som jag lämnar Barcelona. Jag saknar mycket hemma och längtar hem till lite semester med nära och kära, men jag vill inte riktigt flytta härifrån heller.. 

Bilder från pride BCN. 

 
 
Tibidabo
Jag har även vart uppe på Tibidabo och i fredags åkte jag och Pia upp tillsammans. Hon är väldigt påläst och berättade all historia kring kyrkan, bygget och arbete runt omkring vilket gjorde hela Tibidabo lite mer personligt helt plötsligt. När Pia gick på toaletten kom en kvinna och frågade mig en sak jag inte visste svaret på varpå hon säger -"Kan du fråga din guide?" Jag blev lite paff och säger bara "Oj, det är inte min guide bara en väldigt allmänbildad vän"..  
 
 
(Mamma och Pappa! Detta är kyrkan ni tyckte var så fin på berget).  
 
 
 


 
Det är så vackert där uppe. Det är en härlig miljö att bara ta en promenad, många löper eller cyklar där uppe men är också bra för att bara rensa tankarna.   


Chido one
Många av mina klasskompisar och vänner här har åkt denna helg. Så vi firade att vi hunnit träffas med att äta på Chido one. Det är en mexikansk resturang i Gracia. De har blivit tillägnade ett certifikat från den Mexikanska regeringen att de serverar "äkta" Mexikansk mat då de importerar alla kryddor och nyckelingridienser. Inget Tex Mex där inte :d Sååååå goott. Är det någon som skall till Barcelona och tycker om Mexicansk mat kan jag verkligen rekommendera stället. Det är såå mysigt, sjukt gott, bra service och bara så härlig stämning (normala priser, inget dyrt men inte fasansfullt billigt).