Jossefin

Jag vill känna att jag lever
Idag fick jag komma på en akuttid igen för örat och jag har fortfarande en infektion i innerörat. Ni vet när man träffar en sådan läkare som man känner tar hand om en? Lyssnar på vad man säger, nickar och förstår och även lägger in en snäll kommentar med en touch av ömkan. Ja, en sådan läkare träffade jag idag. Det var tur kan jag också meddela för det var som att trycka på en ON-knapp på krokodiltårarna när han satte igång med undersökningen. Det gjorde så fruktansvärt ont att tårkanalen sattes på högsta tryck. Han rensade rent i örat, blåste med något instrument, spolade rent, pumpade luft, jag fick en packe antibiotika, skall fortsätta med mina örondroppar, uppföljning om en vecka och innan jag gick fick doktorn mig att lova att inte gå utomhus utan mössa på 14 dagar. 
 
Imorgon har vi seminarie igen, näst sista innan tentainlämningen nästa vecka! Puuh. Jobba jobba jooobbaa! 
 
// I went to se the doctor again with my ear. I still have an infection.. I am going continue with eardrops, take antibiotics aand not go outside without a hat :d yes, I do feel like a child promising my dad not to forget the hat in order to not catch a cold. haha! However, the fall is really starting to kick in here in Sweden so it's just probably for the best. 
 
Tomorrow we have our second last seminary before exam next week. A loot to do, lucky me I love my studies ;d 
 
 
 
 
 
 
La Bala
Det är när jag ser sådant här som gör att jag vill åka till central- syd amerika och forska. Lära mig om och förstå varför det är på ett visst sätt. Jag vill göra konstprojekt, delta i sociala utvecklings projekt, projekt på statilig nivå och rikta det internationellt. Jag har en tanke om att åka till Mexico i höst och fortsätta på perspektivet om barns utsatthet i sociala svårigheter. Men jag har haft svårt att hitta folk att intervjua, få jobba med eller delta i projekt. Boende är isåfall klart. 
 
Ena studen tänker jag att jag kanske skall vara hemma i höst och skriva härifrån. Men, så hörde jag denna låt. Jag vill gärna åka iväg i höst så känner du någon som känner någon som vet någon eller kan hänvisa mig till någon annan att få träffa och prata och intervjua i Mexico City så hör gärna av er till mig! All hjälp på vägen är tacksamt välkommen! :) 
 
Även om du inte förstår spanska så kolla på musikvideon, den är talande i sig. 
 
 
 
 // Listen to the song even if you don't understand spanish. The video speaks for itself.