Jossefin

Jag vill känna att jag lever
Idag fick jag komma på en akuttid igen för örat och jag har fortfarande en infektion i innerörat. Ni vet när man träffar en sådan läkare som man känner tar hand om en? Lyssnar på vad man säger, nickar och förstår och även lägger in en snäll kommentar med en touch av ömkan. Ja, en sådan läkare träffade jag idag. Det var tur kan jag också meddela för det var som att trycka på en ON-knapp på krokodiltårarna när han satte igång med undersökningen. Det gjorde så fruktansvärt ont att tårkanalen sattes på högsta tryck. Han rensade rent i örat, blåste med något instrument, spolade rent, pumpade luft, jag fick en packe antibiotika, skall fortsätta med mina örondroppar, uppföljning om en vecka och innan jag gick fick doktorn mig att lova att inte gå utomhus utan mössa på 14 dagar. 
 
Imorgon har vi seminarie igen, näst sista innan tentainlämningen nästa vecka! Puuh. Jobba jobba jooobbaa! 
 
// I went to se the doctor again with my ear. I still have an infection.. I am going continue with eardrops, take antibiotics aand not go outside without a hat :d yes, I do feel like a child promising my dad not to forget the hat in order to not catch a cold. haha! However, the fall is really starting to kick in here in Sweden so it's just probably for the best. 
 
Tomorrow we have our second last seminary before exam next week. A loot to do, lucky me I love my studies ;d 
 
 
 
 
 
 
Karma

Hoppas örat ditt läker snart, jag tänker mest på de människor som är så lyckligt lottade att stå dig nära. För du har juh utan tvekan det absolut finaste leendet man någonsin skådat.

Svar: Det var väldigt snällt skrivet, tack. Nätkärlek!
Josefin Ljungblom

Malin

Usch då. Krya på örat! Kram kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress