Jossefin

Kasein pudding
J har skämt bort mig den senaste veckan, det har vart allt från olika glasssmakningar, pannkakor och sist men absolut inte minst! Choklad pudding!! wiihoo. Eller rättare sagt kasein-pudding ;D Han bestälde Kasein protein från Tyngre för ett tag sedan och förra veckan kom det på posten. 
 
Kasein protein, med cholklad smak. Vi har blandat med naturell kvarg och mjölk, men man skall kunna blanda med endast mjölk eller t o m vatten om man vill ha den extra kalorisnål. Men jag fettar gärna loss ordentligt! Så har toppat den med vaniljkvarg/ eller glass / massa bär och eller frukt! Nom nom nom!! Efter att man blandat ihop ingredienserna låter man den bara stå i kylskåpet till den tjhocknat till sig, ca 30 minuter -isch. 
 
;D 
 
Söndagslunk
Vi hade supertrevligt igår på brunchen igår på Stallarna. Det var livemusik, god mattallrik, härligt sällskap, solen lyste till och från och vi spelade lite  spel, och drack ett (kanske två ;d ) glas bubbel.
 
Idag har vi tagit en ordentlig sovmorgon, skall ut på prommenad och kolla igen oss på Mästarnas Mästare. En söndag i sitt esse. 
 
 
 
 
 
Dirty Brunch
I påskägget fick jag och J en "date-päng" att göra något tillsammans för. Nu efter lunch skall vi på Brunch på Slottstallarna. Det skall bli supertrevligt. Vi skall dit med Ellen och Frans, och massa annat folk också förstås ;) 
 
Så tusen tack Påskharen (Mamma och Pappa ;d ) för vår date idag! :)