Jossefin

Ikea Tillsamman
Idag har jag vart i Älmhult. Ajjemen, såhär blir det när man är anställd via bemanningsföretag. Man hamnat lite all over the place.  Jag skall under två dagar denna vecka jobba på Ikea Tillsammans i Älmhult. Idag var jag på introduktion och fått se mig omkring, det är en  internationell arbetsplats vilket gjorde atmosfären väldigt välkomnande för "nykomlingar" (så som jag själv) 

Sista dagen på augusti och det var även sista dagen på den lilla sommar vi haft. Det har vart riktigt kallt! första dagen jag fick ta på mig jacka och tygskorna var alldeles för kalla. Nu får kängorna åka på hädanefter! Skräckblandad förtjusning
Vi kollade på Hobbit-filmerna i början på veckan när när J var hemma och någon dag ledig från jobbet-- jag tycker så mycket om dem! Lika mycket som jag tycker om Sagan om Ringen.  Denna låten har blivit min varoit den senaste dagarna! I allt plugg är denna perfekt. Den är så fin. 
 
I söndags kom J hem från jobbet, i måndags kom syrran från Borlänge för en snabbvisit och de båda åkte redan på tisdagen till Kalmar. Stasi bytte av dem istället för att förbereda opponering här och det gick galant för henne idag. På fredag är det min tur! Då har jag den sista opponeringen, den sista inlämningen på Linnéuniversitetet. ojojoj.. Jag blir både nostalgisk, exalterad.   
 
 
 
Sommaren 2015
Sommaren har vart helt fantastiskt. Kallt väder och regnigt och dant, men ändå den bästa sommaren! Vi har hälsat på hemma i Eskilstuna och Borlänge, vart ute mycket på sjön- lite i Mälaren men mest i Kalmar sund med båt men också, med en ny favorit, på surfingbrädor och paddel. Härlig blandning mellan att få vara ute på sjön, utflykta lite och få lite träning. Vi har plockat svamp vid flertalet tillfällen och hittat massa guldställen. Vi har kommit in på lite nya sporter där vi spelat massa tennis och även golf några gånger. Sjukt kul båda sporterna! och såklart en del fiske har det blvit. I Mälaren, Kalmar sund, Snärjebäcken och i Dalälven.