Jossefin

Nu börjar allvaret
Lime är typ det bästa som finns, jag som inte var så förtjust i papaya älskade den om jag fick pressa lite lime över. och så har jag gjort om någon frukit inte riktigt fallit mig i smaken. Och sim salabim har älskar jag frukten istället! Vattenmelon är sådan! Just nu har vattenmelon vart på kampanjpris och jag dricker min vattenmelonsmoothie varje dag. Den är så läskande när det är såhär varmt och man blir helt svett av att hålla på med flytt!
 
Mixa vattenmelon + lime + is = woooala! 
 
Imorgon är sista dagen på sommarjobbet. Allvaret och det riktiga livet har helt enkelt satt igång. (Jag har att lämna in c-uppsatsen i sociologi kvar så skolan hänger liiite efter) men nu är det fullt ös medvetslös att söka praktiker till hösten! :D Hör av er om ni får nys om något som ni tror skulle passa!  
 
 
 
 
 
 
Badväder
Nu är jag redan på sista veckan på sommarjobbet! Denna veckan lämnar jag även in den slutgiltiga versionen av uppsatsen i Fred- och utveckling. I helgen var det superfint väder och vi badade med båten, åkte ring och självfallet firat Js födelsedag! 
 
Denna vecka innan vi åker uppåt i Sverige skall jag försöka flytta så mycket som möjligt så att det är färdigt till lägenheten skall besiktas. Återigen bor jag i en väska och tar mig dit vinden för mig. Skräckblandad förtjusning :d 
 

 
Sommar i Linnéparken
Idag spelade Norlie& KKV i Linnéparken. Så vi tog en filt och satte oss i solen och lyssnade på livemusik i folkvimmlet. Verkligen en superhärlig eftermiddag! Denna vecka är endast en fyradagars arbetsvecka och jag åker till Kalmar för att fira Js födelsedag på fredag.