Jossefin

Sälsafari
I helgen fick jag se två djur jag aldrig sett live förut. Dels så såg jag en mink som vaktade sina bebisar. OOOOCH när vi var ute i helgen och fiskade fick jag se sälar. Det var inte en säl eller två utan jag säkert en femton! Helt galet. De kom så nära båten också, ritkigt nyfikna. Jag tyckte det var superhäftigt. 
 
 
Väderbiten
Helgen har vart helt fantastiskt! Precis vad jag behöver efter att spendera veckorna inomhus på ett kontor. Vi har vart ute och åkt båt och jag har fått en riktig sightseeing runt om Kalmar.  Vi har fiskat, åkt runt med grabbarna som åkte wakeboard och backtränat. Ätit mumsig mat och umgåts. Perfekt! Nu är jag tillbaka på jobbet och skall vara klar med kompletteringarna på uppsatsen i slutet på veckan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommardagen
Midsommardagen firade vi på Öland med gänget som tänkte övernatta på campingen där för att sedan gå till Strand. Något slitna tog vi oss dit efter en sen midsommarnatt och inte allt för bekväma sovplatser som resulterade i dålig sömn. Men Midsommardagen var superkul och minst lika rolig som dagen innan! 
 
Nu är jag hemma själv och J är kvar i Kalmar och planerar semestern. Känns tomt när man är van vid att vara två i denna lilla lägenhet. Men det blir bra! Jag jobbar långa dagar och kommer hem sent för att då sätta mig och plugga så det känns inte som att jag någon fritid.. 
 
Nu skall jag sova. Jag är helt slut!! :D