Jossefin

PM inlämnat!
Äääntligen är min sista metodkurs (någonsin!) avslutad och mitt PM för min sista C-uppsats (någonsin!) är inlämnat. På måndag börjar jag min sista delkurs (någonsin) på Fred- och utvecklings programmet. Tänk vad fort tiden går.. Men nu tusan- tar jag helg!! 
vardagsmys när det är som bäst
Igår hade vi pyjamasparty på camus Louise och jag. Sådan riktigt mysigt härlig kväll man behöver när man är krasslig, man har så mycket att göra  men man vet att man skall skiljas åt snart igen. Så vi hade sleepover och imorse hade vi picknick- frukost i solen. Så fantastiskt härligt! 

Jag har fortfarande feber, halsont och näsan rinner men vad gör det om hundra år. 

Imorgon bitti skall PMet in och på fredag är det opponering. (hoppas jag inte går dit och smittar av förkylningen :d)  
in the wonderland
För två år sedan var jag i Verbier och hälsade på Linda första gången det var också första gången jag stod på ett par skidor. Nu var jag ju där igen över min födelsedag och även fast det var två år sedan sist så tog det inte lång stund innan jag kände mig bekväm på skidorna igen och jaghar till och med åkt i röda backar, som är typ mellansvåra på en grad av blå-röd- svart varav blå är lättast och svart är svårast, där åker bara dem coola kidsen :d 

Here are some pictures from my trip to the wonderland, Verbier, that holds one of my best friends. The scenery is absolutely stunning. So beutiful!