Jossefin

Bästa uppladdningen
Vi var i Kalmar över helgen och har haft en fantastisk uppladdning inför kommande vecka som blir lite mer hetsig. J tog med mig till Snärjebäcken för att flugfiska. Trots det väldigt ostabila vädret (det spöregnade, duggade, var strålande sol, ibland kom det riktiga stormvindar och det t o m haglade en kvart under dagen) gick det väldigt bra. Det var helt fantastiskt att få vara ute en hel dag i naturen och bli lite väderbiten och bara få koppla av innan denna examensveckan tar sin början. 
 
 
Allkårsfestivalen 2015
Förra veckan var det Allkårsfestivalen igen. Superroligt initiativ och alltid lika kul! Dessvärre har uppsatsen tagit tid från allt roligt som den medför. Meeen, mitt i uppsatshetsen (och ångesten den medför) tog vi eftermiddagen ledigt och deltog i Allkårsfestivalens avslutningsfest. Panda da Panda kom och spelade och både jag och J fick besök dagen till ära.  
 
Kvällen bjöd på grillnings, sälllskapsspel, beerpong turnering och fantastiskt gott sällskap. Superbra boost helt enkelt! Jag kommer sakna dessa kvällar! 
 
Nu är det bara två veckor kvar till examen!! Känslan är GALEN! säger jag bara.. 
 
 
S T R E S S E D . D E S S E R T
I veckan med studiehetsen kom Tove med gotteri för att muntra upp och peppa. Och samtidigt med denna bild som jag tyckte var hysteriskt rolig :P