Jossefin

Sverige mot narkotika
Min andra vecka på praktiken på ISDP och jobbet rullar på. Det är väldigt intressant och mycket nytt att komma in i! 
 
Nu är vi nere i Landskrona och installerar oss för en tvådagars konferens som heter Sverige mot Narkotika. Olika städer i håller i detta, nu Landskrona, i sammarbete med ECAD och ytterligare ett stort antal svenska folkrörelser.  Det skall bli så spännande och intressant!! Klicka HÄR för att komma till programmet om du vill läsa mer om vad det är. 
 
 
I S D P !
Nu när jag är färdig med mina teoretiska studier, tre år 6 terminer(!!) har jag sökt praktikplats för min sjunde och sista termin som student. I Måndags,  den 21 september började jag som intern på ISDP, Istitute for Security and Development Policy i Stockholm. Jag skall jobba med Transnational Threat Initiative med inrikting på organiserad brottslighet,  droger och dess miljöpåverkan. 
 
Alltså!!! Jag är så spänd, förväntansfull och glad att jag spricker. Jag är så upprymd för att äntligen komma ut i arbetslivet och få komma igång! Visa vad jag går för! 
 
Självklart känns det vemodigt från flera synvinklar att inte kunna vara i Växjö, men de flesta av mina helger kommer säkerligen spenderas där nere.