Jossefin

Lund

Hej! Över helgen fram till idag har jag vart och besökt lite kompisar som nu börjat plugga i Lund. Riktigt mysig helg! Vi har ätit, umgåtts, pratat, haft otur med vädret, gått i regn, en liten svängom på stan och så hängt lite till. Precis som det ska vara i vänners närhet.

En dagar kvar till jag börjar som officiell socialsekreterare och jag kunde inte vara mer peppad och se fram emot detta mer ön jag gör. Det känns verkligen bra! Jag är nervös- men det tar jag som ett gott tecken ;)

// Hi!! How are you? I've been in Lund, in Skane southwestern Sweden and visiting friends over the weekend up til today. If you go to Malmö it just takes 10 minutes with train to Lund which is a small beautiful town with a great academic history. Worth a visit if you are here.

Btw two days until I stark working!! I'm so excited 😁

Ny frisör i ny stad

Vi har packat, flyttat och haft oss så nu är vi helt utflyttade från vår lilla studentlägenhet. Jag har vart hos frisören nu efter mycket research och har hittat en som jag var hos idag. Jag blev supernöjd!

// I was having my hair cut today by a new hairdresser. I'm very pleased! What do you think?

Slut på SKV

Idag var sista dagen på mitt sommarvikariat på Skatteverket. Hehe nu när man har kommit in i rutinerna så är det slut ;d då känner det ju ovant att inte gå tillbaka. Men, nu är jag så förväntansfull och längtar till att börja jobbs som socialsekreterare med barns rättigheter och familjefrågor. Jag har haft en superbra sommar men jag är exalterad inför kommande kunskaper och erfarenheter.

Jag brukade äta lunch på SKV med denna utsikt :)

// Last day at my summer work and I'll now have little more than a week to prepare for my new job!! I am so excited but also a little nervous ;d have a nice weekend!! xoxo