Jossefin

Sommarfest
Igår var vi på sommarfest och det var superkul. Inte minst för att mitt lag vann femkampen :d haha ja jag är lite tävlingsinriktad. Tävlingarna passade oss bra.
 
Först var det en Minnestävling, i en låda finns 25 saker, 6 av dessa tas ur lådan och laget har 10 sekunder på sig att titta i lådan. Därefter 15 sekunder för att gå till en identisk låda och plocka ur de saker som saknades.
Den andra tävlingen var att kasta freesbee till på olika utmäkta poängplatser.
Tredje tävlingen var en balanstävling
Fjärde var att fyra personer står tillsammans på rad och fastspända i ett par skidliknande plankor, där skulle man gå så fort som möjligt runt en bana.
Den sista tävlingen var att kasta stövel en bana på så kort tid som möjligt. Baklänges och mellan benen. Så roligt!
 
// We were at a summerpary this weekend. It was a lot of fun. On a swedish mansion. and in a typical warm Swedish evening, randomly sun and a little rain.
 
 
 
I'm so excited- and I just can't hide it
Såhär glad är jag idag! Jag har fått ett vikariat! wiiho. I en mindre kommun i Småland kommer jag att vikariera under hösten som socialsekreterare för barn- och familj. Jag är så lättad, glad och exalterad! vill bara börja på en gång :d 
 
// I've got a job! yeei! well, its temporary but during the upcoming fall. I'll work as a social secretery for children- and family support. I'm really excited about it! 
 
 
Wakeboard

Hur var helgen?? För mig har helgen bestått av flertalet aktiviter. Vi har paddlat kanot, spelat minigolf, vart ute på lång(läs:lååånga) promenader och åkt wakeboard. Jag har aldrig åkt tidigare och idag kan jag säga att träningsvärken i ryggen är anmärkningsvärd!

Denna vecka kommer förhoppningsvis bjuda på lite planering inför hösten :)

// it was the first time for me wake boarding this weekend. Lots fun!! My back is remarkably soar today. Haha!