Jossefin

inspiring women
Jag har gått hela denna veckan och inspirerats av kvinnor som tar plats, kvinnor som kämpar för sina rättigheter, kvinnor som står upp för jämlikhet och som stöttar varandra. Bland alla underbara kvinnor som står tillsammans i ett systrarskap trots generationer, århundraden eller sakfrågor finns förstås kvinnor jag ser upp till i konsten. De som inspirerar mig när jag vill vara kreativ eller som jag avundas för att de är så fantastiskt duktiga. Här är några av dem som jag framförallt tänker på. 
 
 
 
 
 
Charmaine Olivia 
 
 
 
 
Artemisia Gentileschi
 
 
 
 
Frida Kahlo 
 
 
 
Georgia O'Keeffe
 
 

 
 Rachel Reinert
 
 
 
Elle Wills
 
 
 
Kan Dee/ Sandra Forsman
Glad helg
Såhär glad har jag vart i helgen, som bilden visar. Vi har fått en lägenhet :D och inte vilken som helst utan en suuuperfin trea! Inte nog med det, det är ett förstahands-kontrakt! Vi har inte gjort annat än att snacka inredning och stilar. Kollar soffor och matbord! Inflyttning redan detta år. 
 
 
// We've got an apartment. A really beutiful one with three rooms so finally people can come visit :D we will be moving in this winter. xoxo
 
 
LÅG-AFFEKTIVT BEMÖTANDE
Wiiihoo! Idag har jag vart och lyssnat på Bo Hejlskov som föreläst om låg-affektivt bemötande idag. Superintressant! och vilken bra föreläsare han var da!! Humoristisk, intressant, bra exempel, personliga erfarenheter. Sådant blir man inspirerad av om något! 
 
Vill ni läsa mer om Bo Hejlskovs publikationer, referenslistor av hans arbete osv klicka HÄR
 
 
 Jag har även  fått kvalitetstid med la familia in Switzerland denna kväll så jag mår riktigt bra idag.