Jossefin

God Jul
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Julveckan har gått otroligt fort! Men vilken vecka sen, helt fantastisk. Alla nära och kära på samma ställe som bara umgås, leker lekar, skrattar skojar och mår gott! Det är det bästa sättet att fira jul på tycker jag. Vad är det bästa i er jul? 
 
Vi var i Eskilstuna i en vecka lite drygt och har hunnit med det mesta. Åkt skridskor och spelat bandy. Traditionella bastubadet på julaftonsmorgon, det var 1 grad i vattnet. Jullunch, julgodis, Kalle och tomten. Mellandagaresan, vi har kollat på Guif i nya hemmaarenan, vad stor den var. Det är verkligen något annat än gamla sporthallen! 
 
På juldagen var vi på bio och såg The greatest Showman som är en musikal om personen som, i början på 1800-talet, startade conceptet Cirkus. Jättebra! Därefter drack vi lite drinkar.  Den perfekta julen helt enkelt. 
 
God jul! 🎄✨
Bandymorgon
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
Idag vaknar jag upp i Eskilstuna. Igår efter jobbet åkte vi upp. Låt mig bara få ta lite space att få uttrycka hur extremt mycket det var på jobbet igår.. kändes som någon spurt innan julhelgen för att kontakta soc. Det ska bli otroligt skönt att vara ledig en (hel!) vecka 
 
Bara att komma upp till Sörmland fick vi äntligen minusgrader, lite snö och tjäle tror jag till och med. 
 
Det är så roligt nu när J är med upp till jul och hur traditionerna på jul kan se så olika ut, trots att de egentligen är väldigt lika. Har ni något man inte får vara utan på julbordet? Min smålänning har t ex tagit med kroppkakor upp till Eskilstuna som ska finnas med på julbordet och ostkaka. Något vi sörmlänningar inte alls har på julbordet. För mig är lax det viktigaste 👌🏼 på morgonen var vi och spelade lite bandy 🏑 
 
Andra adventsvecka
(null)

(null)

(null)

Senna vecka har varit väldigt lugn. J och jag har bara haft det julmysigt varje dag efter jobbet. Ätit pepparkakor och druckit glögg. I tisdags var vi på middag hos mina svärföräldrar då J hänger på upp till min familj och firar jul (jag kunde inte vara lyckligare!). 

Jag har bara kört ett intervallpass på hela veckan 😅 men hellre något än inget alls. Och vart och klippt mig. Otroligt skönt att få lite ordning på barret! 

Vi har börjat med julbaket lite smått så det finns nu ett gäng knäck och julkola hemma. Vi får nog baka lite till så att det faktiskt räcker till julafton haha!

Har köpt klart alla paket, så skönt att vara ute i god tid. Idag var vi nere på stan och gick, tog en lunch och hade det bara gott. Det vet mycket folk ute, som jag älskar, men ändå skönt att inte ha några måsten så att man kam njuta av folkmassorna istället för att kanske bli stressad av dem.  

Hoppas ni haft en fin andra adventsvecka! Har ni gjort något särskilt som fyller ut julkänslan kanske?! 

Xoxo