Jossefin

En av mina städer

Växjö är en av mina städer. En av de städer jag bott, träffat vänner för livet och där jag känner mig hemma. Växjö i sig är inte min favoritstad, men den är min och är mycket speciell. För en vecka sedan var jag i Växjö och träffade några av mina tjejer. Hade så kul och vad jag har skrattat! jag hade på riktigt träningsverk i kinderna efter förra helgen. Denna helg ser jag fram emot att få umgås w/ my man och bara gotta. Har inga planer alls och det är väldigt skönt det med :D

 

Trevlig helg peeps!

 
Kvar på Barn- och familj

För några veckor sedan var jag mitt inne i en rekryteringsprocess för jobb hos Migrationsverket i Kalmar och deras mottagningsenhet. Jag blev erbjuden jobbet och tackade muntligen Ja. Min sista vecka på Barn- och familjenheten fick jag erbjudande om förlängning här. Efter samtal med enhetschefen på mottagningsenheten, min nuvarande chef samt många många samtal med min fina sambo kom jag fram till att jag mycket hellre stannar där jag är idag. Det var några jobbiga dagar innan jag fann mig i mitt beslut men nu i efterhand hade jag inte velat ha det på något annat sätt. Jag trivs och jag utvecklas.

 

och man blir förstås väldigt smickrad när man får blommor och choklad för att man är kvar :)

 
 
R I P

En dröm om att träffa dig Hans Rosling kommer aldrig att gå i uppfyllelse. Att få skaka din hand och lyssna på dig i samma rum. Fråga dig saker och bli förklarad för. Du var så betydelsefull och inspirerande!


vila i frid