Jossefin

ute på rapsfälten

Vi var på tur i lördags och stannade till vid en av de många vackra rapsfälten som blommar gult just nu. Visst är det vackert!! Gult så långt ögat kan nå. 


Vi var och fiskade i en å strax utanför Kalmar där de planterar in fisk. Det var bra med aktivitet i vattnet och var superkul 😊 


//loook how beautiful the pre-summer is in Sweden! Yellow as far as the eye can see 😍 however I do not now what this seed/flower is called in English so if anyone know please tell me 👌🏼😘 

Fiske i kohage

Kristi himelfärdsdag och ledighet. Vilken mysig dag, vi har varit ute och gottat oss. Jag har börjat läsa en bok jag vet att jag påbörjade när jag gick på högstadiet men som jag inte läste ut, jag var nog inte mogen nog att ta till mig den. Vi var över till Öland en sväng och fiskade på ett ställe vi inte varit på tidigare vi fick ta oss genom en hage ocj fiskade därifrån. Haha! Vi var rätt nära Bläsinge båthamn så vi stannade där en stund också. Ett riktigt idylliskt sommarsverige visade upp sig där. 

 

// a trip to Öland and visited a small old fishin harbor

 

 
 
Rastplats

Är du ute på vägarna i Sverige och åker genom Kalmar län så har Tindered (länk till deras hemsida) en vägkrog som är värd att besöka om man ändå har vägarna förbi. Det ligger precis vid vattnet vilket gör hela stället enligt mig, det blir en väldigt idyllisk bild av svensk landsbygd. Så, det är fint att sitta där med vacker utsikt, lekplats för barn och god mat. 

 

// If youre traveling in sweden and thorugh Kalmar län theres a "country-kitchen" in Tindered where its worth to stop  by if youre passing anyway. HERE is an link to their website. Its places right next to a lake so the view is gorgeous while eating, theres place to sit if you have your own food, but if you eat in their resturant the food is good. Its a quite idyllic picture of the swedish countryside.