Jossefin

Hemmafix och lugn vecka

 
 
 
Heej! Denna helg har jag bara tagit det superlungt. Ni vet när man behöver sova ut, ta igen, ladda batterierna och bara fixa? 
 
Vi har fixat här hemma med sådana grundläggande saker man inte tänker på egentligen. Vi var bland annat på IKEA igår och köpte mycket förvaringssaker till hemmet. Vi var på Öland också för att hämta ett skrivbord som nu står i extrarummet. Köpt en sittfuff till vardagsrummet och en hallampa. Mycket behövligt hemmafix helt enkelt. 
Resten av veckan har egentligen sett likadant ut. Jättelugnt med andra ord. Jag var tvungen att gå hem från jobbet i veckan pga sjukdom, men det la sig tack och lov snabbt! 
 
Förra helgen var det fullt ös med middag på fredagen och utekväll på lördagen. Innan vi gick ut på lördagen var vi och spelade bowling och därefter blev det seger öl för mig, thank you very much ⭐️
 
Nu ska jag förhoppningsvis komma igång med träningen igen näsa vecka! Tjejklassikern fortsätter ju under våren och det är tjejvasan nästa! Men vi har inget snö i Kalmar alls vilket gör det väldigt svårt att träna på teknik..
 
 
Ha en superfin vecka kära vänner! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress