Jossefin

Helsingborg-helg
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Det har varit en intensiv vecka på jobbet, mycket att göra och hålla reda på. Men i onsdag var jag på föresläsning gällande FREDA som är ett verktyg när man arbetar med våld i nära relationer. Föreläsningen handlade väldigt mycket om vad våld är pch hur våld uttrar sig generellt. Tyvärr så lärde jag mig inte något nytt gällande våld eller arbetet med våld i nära relationer, men det utesluter ju inte att det inte var givande. Föreläsaren var bra.

Det är ju väldigt kul att vara i ett annat sammanhang på jobbet. K en föreläsningssal led 50 andra som också jobbar med socialt arbete från olika delar av länet. Vi var på Kalmar Läns museum och åt lunch på Ångkvarnen som ligger i samma hus. Super god mat och trevlig resturang. En lunch där kan jag varmt rekommendera! 

Har ni gjort något speciellt i helgen? Jag har varit i Helsingborg och hälsat på två vänner. Vilken enegiboost att träffa tjejerna. Bara hänga, prata ikapp oss, gå långpromenader,  dricka drinkar och skratta. Vi var också och bastade 🙌🏼  så skönt! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress