Jossefin

Kvällspromenader
(null)

(null)
Fin cykelväg en fin dag 


(null)

(null)

(null)


(null)


Hej! Har varit dålig på att uppdatera här. Det är nog lite för att det inte hänt så mycket senaste veckorna. 

Det har varit fantastiskt fint väder senaste veckorna och kvällsprommenaderna är helt underbara. Jag älskar att promenera ner till Stensö och gå förbi båtarna som ligger i den lilla hamnen. Då blir jag helt upprymd och känner att jag tycker om min nya stad väödigt mycket. 

Två veckor kvar till cykel-loppet. Jag har egentligen inte tränar jättemycket inför det specifikt mer än att jag lagt mina intervallpass på spinningcykel istället för löpning, gått på några spinningpass och cyklat några trevliga men inte så utmattande vändor med J när det varit fint väder. 

Det ska oavsett bli väldigt kul att köra ett cykellopp eftersom jag aldrig gjort det OCH för att det är sista etappen i Tjejklassikern. Känns superkul!! Undra vad som ska bli mitt nästa träningsmål... har ni några träningsmål? 

Kram

1 Maj och Vxjo
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Hej Hej! Hoppas ni har det bra i det fina vädret. Har ni varit utomhus något och njutit av värmen? 

Jag har varit sjuk hela veckan. Halsont, snorig och lite febrig har genomsyrat hela veckan.. så för min del känns det jätte tråkigt eftersom det bästa som finns för mig är att springa utomhus på våren, när det börjar bli grönt pch solen tittar fram men det är ännu inte för varmt. Har inte cyklat heller utan låtit bli all träning de senaste 10 dagarna 😣 

I veckan blev det ju maj och den fina dagen 1 maj och arbetarrörelsens högtidsdag. Jag har alltid tittat på 1 Maj-tåget och lyssnat på talen. Tycker om den traditionen och jag tycker den är viktig att hålla levande. Första gången jag var och firade 1 Maj i Kalmar, det var ganska litet men ändå okej uppslutning. Ganska hög medelålder skulle jag vilja säga, vilket jag tycker är märkligt eftersom att 1 Maj för mig alltid varit viktig och jag prioriterar att stötta traditionen. Men min generation och nedåt (under 30) lyste med sin frånvaro på årets första maj, i Kalmar åtminstonde. 

Jag sitter i detta nu påväg hem från Växjö efter en helg med kompisar. Är supertrött det ska bli skönt med en ledig dag på torsdag! 👏🏽 

Kram!