Jossefin

Dansont i benhinnorna
Förra helgen var en riktig festhelg med Sis och några andra härliga tjejer från Eskilstuna. Jag har dansat så mycket att jag har träningsverk i benen och ont i benhinnorna. Räknade 15000 steg på dansgolvet, det är inte illa 😂 

Igår var jag på AW med några kollegor på Kallskänken i Kalmar. De har en helt vegetarisk meny under hösten. Helt fantastiskt! Generellt äter vi för mycket kött och då tycker jag det är underbart när man är på ett ställe sär det inte ens finns som alternativ. Jättemysigt ställe och god mat 👌🏼 

(null)

(null)
Från Kallskänken i Kalmar 


(null)
Vackra Sis 

(null)
Underbar höstdag på sjön 

(null)
Jag älskar mina kvällsprommenader att gå längst vattnet. Så vackert! 
Vardagsmotion
Hejsan! Hoppas allt är bra med er! Jag vaknade för en vecka sedan med ryggont och har inte kunnat träna någonting. Vad svårt det är att ställa om när man har en tanke om hur man ska träna, och framför allt hur man VILL träna, men inte kunnat. Ryggen har gjort ont bara av att jag vridit på mig eller lyft något så löpning har helt enkelt inte gått. 

Jag har istället valt att fokusera på vardagskonditionen, gå kvällsprommenad. Tagit en liten promenad i jobbet när det varit möjligt etc. Rört på kroppen för att kunna känna mig lite mjukare utan att utmana ryggen för mycket.

Vi har fått hem vår nya säng (paus för inta min lycka) nu som är både större, nyfräsch och mer anpassad efter oss. Jag hoppas att det är tillräckligt för att jag ska kunna sova bättre och därmed kunna komma igång med mina pass igen. 

I helgen ska jag hänga med sister och har tagit flexledigt från jobbet denna fredag! Superskönt. Har ni något kul inplanerat? 
Förra helgen var vi bara ute i skogen och promenerande, grillade vid vattnet och jag körd ett lugnt långpass. 

(null)